STAP 2: Kies ik best een emaille of een stalen paellapan?

  Een emaille (of geëmailleerd stalen) paellapan is roestvrij, in tegenstelling tot een stalen (of gepolijst stalen) paellapan. 

  Een emaille paellapan is ook makkelijker proper te maken en te onderhouden. Voor info over het onderhoud van paellapannen en andere info over paellapannen: klik hier.

  Om die redenen is de emaille paellapan het populairst bij onze klanten. Sommige klanten kiezen toch bewust voor de stalen paellapan, die in Spanje nog steeds het meest gebruikt wordt.

  Beide soorten pannen zijn voldoende dik, in tegenstelling tot pannen van mindere kwaliteit die sneller vervormen. Daarom gaan ze bij een correct gebruik en onderhoud zeer lang mee.

  Opgelet: klassieke paellapannen zijn steeds licht bol en dus niet geschikt voor inductie- of keramisch vuur. Wie op zoek is naar een paellapan voor inductie- of keramisch vuur:klik hier.

   

  Over ons

  Onze webshop bestaat intussen bijna 10 jaar en spitst zich volledig toe op paellamateriaal.

  Sinds kort beschikken we ook over een echte etalage, na de opening van onze splinternieuwe winkel in Leuven!

  We bieden een ruim en zeer kwalitatief assortiment paellapannen, gasbranders en toebehoren van de gerenommeerde Spaanse producent El Cid. Aangevuld met enkele onmisbare ingrediënten.

  Onze troef? We hebben zelf een passie voor paella! We verzorgen al vele jaren paellacatering en geven paellaworkshops aan een specifiek hiervoor ontworpen kookeiland. Meer info vindt u op onze cateringwebsite www.socarrat.be.

  Die ervaring gebruiken we om onze klanten te adviseren bij de aankoop van materiaal. Als onze winkel te veraf gelegen is kan u terecht op de uitgebreide keuzehulp/FAQ op deze website. Daarnaast geven we u ook graag telefonisch advies. 

  Bedankt voor uw bezoek aan onze webshop, aarzel niet om ons te contacteren bij vragen.

  Veel paellaplezier!

  Blijf op de hoogte!

  Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van promoties en nieuwe producten!

  Nieuwsbrief