Verzending

De verzending van de bestelde goederen gebeurt volgens uw keuze naar een specifiek (thuis)adres, of naar een afhaalpunt.


Levertermijn:

Bestellingen worden uiterlijk op de tweede werkdag na de dag van bestelling afgeleverd*. Geef gerust telefonisch een seintje indien u de producten zeer dringend nodig heeft, dan bekijken we onmiddellijk wat er mogelijk is.
*Behoudens zeer uitzonderlijke problemen bij onze pakketleveranciers (DPD en Bpost).

 

Kosten:
- Bestellingen boven 150 EUR: GRATIS verzending naar het adres of afhaalpunt van uw keuze.
- Bestellingen tussen 30 EUR en 150 EUR: verzendkost van maximaal 5 EUR naar het adres of afhaalpunt van uw keuze.
Bestellingen onder 30 EURverzendkost van maximaal 7,5 EUR naar het adres of afhaalpunt van uw keuze.

Belangrijk: Indien er niet altijd iemand aanwezig is op uw thuisadres, is levering in een afhaalpunt in uw buurt de beste en snelste levermethode.
Geen van de pakketleveranciers laat verzenders toe specifieke wensen door te geven zoals bv. "achterlaten onder de carport" of "afleveren bij de buren op nummer 20". Bij de meeste leveranciers kan u wel zelf een profiel met specifieke wensen aanmaken.

Opgelet: Indien uw bestelling een paellapan van 100 cm bevat, bedraagt de verzendkost 40 EUR (voor de volledige bestelling). In dit geval zijn wij immers verplicht om beroep te doen op een specifieke vervoerder van XL pakketten. Afhaling is uiteraard steeds gratis.

Afhaling

U kan de aangekochte goederen ook zelf komen ophalen in ons magazijn in Heverlee (Leuven). Let op: dit kan enkel na voorafgaande afspraak! Behoudens uitzonderlijke gevallen zijn hier alle producten op voorraad.
Hier kan u de locatiegegevens raadplegen.

Betaling

Voor de betaling werkt Paellawinkel.be samen met Mollie, een zeer betrouwbaar betaalplatform. U heeft de keuze tussen volgende betaalwijzen: elektronisch via Bancontact, Maestro, Ideal (Nederland), Sofortbanking (Duitsland), of per overschrijving op rekeningnummer BE28 0689 0802 6020 (BIC GKCCBEBB, Belfius bank). In dit laatste geval zal de bestelling pas verwerkt worden na ontvangst van uw betaling op onze rekening.

Bij afhaling ter plaatse zijn er twee mogelijkheden: u plaatst vooraf de bestelling en betaalt online, of u betaalt ter plaatse in cash. Wij beschikken niet over een betaalterminal in het afhaalpunt.

Over ons

Onze webshop bestaat intussen al bijna 8 jaar en spitst zich volledig toe op paellamateriaal.

We bieden een ruim en zeer kwalitatief assortiment paellapannen, gasbranders en toebehoren van de gerenommeerde Spaanse producent El Cid. Aangevuld met enkele onmisbare ingrediënten.

Onze troef? We hebben zelf een passie voor paella! We verzorgen al vele jaren paellacatering en geven paellaworkshops. 
Die ervaring gebruiken we om onze klanten te adviseren bij de aankoop van materiaal. Dat doen we via de uitgebreide keuzehulp/FAQ op deze website of telefonisch. Maar ook in ons afhaalpunt in Leuven kan u op afspraak terecht voor advies en kan u al onze producten komen bekijken. 

Bedankt voor uw bezoek aan onze webshop, aarzel niet om ons te contacteren bij vragen.

Veel paellaplezier!

Blijf op de hoogte!

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van promoties en nieuwe producten!

Nieuwsbrief