Op dit moment zijn we volop bezig met de renovatie van onze nieuwe stek in Leuven. Daar krijgt Paellawinkel een etalage, zo wordt het naast een webshop ook een echte winkel!

Maar dat is niet alles, we zullen er over een hele mooie ruimte beschikken die op maat is ingericht voor paellaworkshops. Verdeeld over een aantal paellavuurtjes zullen de deelnemers één of meerdere paellas kunnen klaarmaken waarbij hen de kneepjes van het vak worden aangeleerd.

Deze paellaworkshops zullen zowel met individuele inschrijvingen (op vaste data) als voor groepen (al dan niet als onderdeel van een meer uitgebreide teambuilding) georganiseerd worden.

Alles alles goed gaat kunnen we in september van start gaan. Wie op de hoogte wil blijven kan zich inschrijven via onderstaande link:

NB: De verkoop van paellamateriaal gebeurt onder de naam Paellawinkel. De andere activiteiten, zoals paellacatering op locatie en paellaworkshops, onder de naam "Socarrat". Neem gerust een kijkje op onze website www.socarrat.be.

Over ons

Onze webshop bestaat intussen al bijna 8 jaar en spitst zich volledig toe op paellamateriaal.

We bieden een ruim en zeer kwalitatief assortiment paellapannen, gasbranders en toebehoren van de gerenommeerde Spaanse producent El Cid. Aangevuld met enkele onmisbare ingrediënten.

Onze troef? We hebben zelf een passie voor paella! We verzorgen al vele jaren paellacatering en geven paellaworkshops. 
Die ervaring gebruiken we om onze klanten te adviseren bij de aankoop van materiaal. Dat doen we via de uitgebreide keuzehulp/FAQ op deze website of telefonisch. Maar ook in ons afhaalpunt in Leuven kan u op afspraak terecht voor advies en kan u al onze producten komen bekijken. 

Bedankt voor uw bezoek aan onze webshop, aarzel niet om ons te contacteren bij vragen.

Veel paellaplezier!

Blijf op de hoogte!

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van promoties en nieuwe producten!

Nieuwsbrief