Betaling

Elektronisch betalen
Paellawinkel.be / Paellashop.be werkt samen met Mollie, een zeer betrouwbaar betaalplatform uit Nederland. Op deze manier kan u op een veilige manier elektronisch betalen waarbij u de keuze heeft tussen onder meer Bancontact, Maestro, Ideal, Sofortbanking.

Per overschrijving betalen
Dit kan op volgend: rekeningnummer BE28 0689 0802 6020 (BIC GKCCBEBB, Belfius bank). In dit laatste geval zal de bestelling pas verwerkt worden na ontvangst van uw betaling op onze rekening.
Indien u wenst, kan u ook opteren voor een voorafbetaling van 50% van het totaal bedrag, waarbij het resterende saldo van 50% voldaan dient te worden uiterlijk 14 dagen na levering van de bestelling.

Betaling bij afhaling ter plaatse
Bij afhaling in ons afhaalpunt in Heverlee heeft u 3 opties: voorafgaandelijk via de website bestellen en betalen, ter plaatse betalen met bancontact, of ter plaatse cash betalen.

Over ons

Onze webshop bestaat intussen al bijna 8 jaar en spitst zich volledig toe op paellamateriaal.

We bieden een ruim en zeer kwalitatief assortiment paellapannen, gasbranders en toebehoren van de gerenommeerde Spaanse producent El Cid. Aangevuld met enkele onmisbare ingrediënten.

Onze troef? We hebben zelf een passie voor paella! We verzorgen al vele jaren paellacatering en geven paellaworkshops. 
Die ervaring gebruiken we om onze klanten te adviseren bij de aankoop van materiaal. Dat doen we via de uitgebreide keuzehulp/FAQ op deze website of telefonisch. Maar ook in ons afhaalpunt in Leuven kan u op afspraak terecht voor advies en kan u al onze producten komen bekijken. 

Bedankt voor uw bezoek aan onze webshop, aarzel niet om ons te contacteren bij vragen.

Veel paellaplezier!

Blijf op de hoogte!

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van promoties en nieuwe producten!

Nieuwsbrief