Paella-ingrediënten

  Paella kruidenmix

  De echte paellachef maakt natuurlijk zijn / haar eigen kruidenmix. Veel verschillende kruiden worden er overigens niet gebruikt in paella. Gerookt paprikapoeder en saffraan zijn de belangrijkste (en dikwijls de enige). Daarnaast komt de smaak uit de bouillon / caldo.

  Maar voor wie een kant-en-klare kruidenmengeling verkiest, raden we de paellakruiden "Paellero" van Carmencita aan, de meest gebruikte in Spanje.

  U vindt ze in onze webshop.

  De kruidenmengeling van Paellero bevat ook saffraan, zoals op de verpakking te lezen is. Dit is uiteraard een zeer kleine hoeveelheid, anders zou de prijs van een pakje veel hoger zijn. Wie wenst kan dus nog extra saffraan toevoegen naar smaak.

  Over ons

  Onze webshop bestaat intussen bijna 10 jaar en spitst zich volledig toe op paellamateriaal.

  Sinds kort beschikken we ook over een echte etalage, na de opening van onze splinternieuwe winkel in Leuven!

  We bieden een ruim en zeer kwalitatief assortiment paellapannen, gasbranders en toebehoren van de gerenommeerde Spaanse producent El Cid. Aangevuld met enkele onmisbare ingrediënten.

  Onze troef? We hebben zelf een passie voor paella! We verzorgen al vele jaren paellacatering en geven paellaworkshops aan een specifiek hiervoor ontworpen kookeiland. Meer info vindt u op onze cateringwebsite www.socarrat.be.

  Die ervaring gebruiken we om onze klanten te adviseren bij de aankoop van materiaal. Als onze winkel te veraf gelegen is kan u terecht op de uitgebreide keuzehulp/FAQ op deze website. Daarnaast geven we u ook graag telefonisch advies. 

  Bedankt voor uw bezoek aan onze webshop, aarzel niet om ons te contacteren bij vragen.

  Veel paellaplezier!

  Blijf op de hoogte!

  Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van promoties en nieuwe producten!

  Nieuwsbrief