Paella-ingrediënten

  Pimentón ahumado - Gerookt Paprikapoeder

  Pimentón ahumado, of gerookt paprikapoeder is een beschermd streekproduct uit de mooie "La Vera" regio in de Spaanse provincie Extremadura.

  Het wordt gemaakt van rode puntpaprika's die eerst gerookt worden, daardoor heeft het een heel typisch aroma. Voor Spanjaarden is het, waarschijnlijk nog meer dan saffraan, onmisbaar in een echte paella.

  Best wordt gekozen voor de "dulce" variant (niet pikant), dat is ook de enige die we in onze webshop aanbieden. Er bestaat ook een semi-pikante en een pikante versie, maar wie wat pit wil toevoegen kan dat even goed afzonderlijk doen met bijvoorbeeld cayenne of pili-pili. 

  Over ons

  Onze webshop bestaat intussen bijna 10 jaar en spitst zich volledig toe op paellamateriaal.

  Sinds kort beschikken we ook over een echte etalage, na de opening van onze splinternieuwe winkel in Leuven!

  We bieden een ruim en zeer kwalitatief assortiment paellapannen, gasbranders en toebehoren van de gerenommeerde Spaanse producent El Cid. Aangevuld met enkele onmisbare ingrediënten.

  Onze troef? We hebben zelf een passie voor paella! We verzorgen al vele jaren paellacatering en geven paellaworkshops aan een specifiek hiervoor ontworpen kookeiland. Meer info vindt u op onze cateringwebsite www.socarrat.be.

  Die ervaring gebruiken we om onze klanten te adviseren bij de aankoop van materiaal. Als onze winkel te veraf gelegen is kan u terecht op de uitgebreide keuzehulp/FAQ op deze website. Daarnaast geven we u ook graag telefonisch advies. 

  Bedankt voor uw bezoek aan onze webshop, aarzel niet om ons te contacteren bij vragen.

  Veel paellaplezier!

  Blijf op de hoogte!

  Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van promoties en nieuwe producten!

  Nieuwsbrief