STAP 8: Heb ik een deksel nodig om paella te maken?

  Een deksel is niet nodig voor de bereiding van een paella. 

  Het is wel nuttig om de paella na de bereiding warm te houden, zo kunnen uw gasten ook bij een tweede portie nog van warme paella genieten. 

  Daarnaast is een deksel handig om mosselen en schelpen mooi open te stomen, indien ze enkele minuten voor het einde van de bereiding aan de paella worden toegevoegd.

  De deksels uit ons assortiment zijn vervaardigd uit aluminium, ze zijn daardoor zeer licht en roestvrij.

  Is er geen deksel dat precies even groot is als uw paellapan? Kies in dat geval het deksel met een diameter die iets groter is dan de diameter van de paellapan. Dat past ook perfect.

  Over ons

  Onze webshop bestaat intussen bijna 10 jaar en spitst zich volledig toe op paellamateriaal.

  Sinds kort beschikken we ook over een echte etalage, na de opening van onze splinternieuwe winkel in Leuven!

  We bieden een ruim en zeer kwalitatief assortiment paellapannen, gasbranders en toebehoren van de gerenommeerde Spaanse producent El Cid. Aangevuld met enkele onmisbare ingrediënten.

  Onze troef? We hebben zelf een passie voor paella! We verzorgen al vele jaren paellacatering en geven paellaworkshops aan een specifiek hiervoor ontworpen kookeiland. Meer info vindt u op onze cateringwebsite www.socarrat.be.

  Die ervaring gebruiken we om onze klanten te adviseren bij de aankoop van materiaal. Als onze winkel te veraf gelegen is kan u terecht op de uitgebreide keuzehulp/FAQ op deze website. Daarnaast geven we u ook graag telefonisch advies. 

  Bedankt voor uw bezoek aan onze webshop, aarzel niet om ons te contacteren bij vragen.

  Veel paellaplezier!

  Blijf op de hoogte!

  Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van promoties en nieuwe producten!

  Nieuwsbrief