STAP 9: Heb ik een windbeschermer nodig?

  Indien u paella klaarmaakt bij windstil weer of op een plek die heel goed beschermd is tegen de wind, heeft u uiteraard geen windbeschermer nodig.

  Anders is een windbeschermer wel zeer nuttig om twee redenen:

  * De windbeschermer voorkomt het uitwaaien van de vlam bij sterkere wind. 

  * De windbeschermer zorgt voor een betere warmteverdeling. Zelfs matige wind zorgt er immers al voor dat de pan aan één kant warmer wordt dan aan de andere.

  Er zijn twee soorten windbeschermers: de ene voor montage op de gasbrander, de andere in de vorm van lamellen die aan de pan gehangen worden. De laatste is de meest efficiënte omdat deze iets groter is.

  Over ons

  Onze webshop bestaat intussen bijna 10 jaar en spitst zich volledig toe op paellamateriaal.

  Sinds kort beschikken we ook over een echte etalage, na de opening van onze splinternieuwe winkel in Leuven!

  We bieden een ruim en zeer kwalitatief assortiment paellapannen, gasbranders en toebehoren van de gerenommeerde Spaanse producent El Cid. Aangevuld met enkele onmisbare ingrediënten.

  Onze troef? We hebben zelf een passie voor paella! We verzorgen al vele jaren paellacatering en geven paellaworkshops aan een specifiek hiervoor ontworpen kookeiland. Meer info vindt u op onze cateringwebsite www.socarrat.be.

  Die ervaring gebruiken we om onze klanten te adviseren bij de aankoop van materiaal. Als onze winkel te veraf gelegen is kan u terecht op de uitgebreide keuzehulp/FAQ op deze website. Daarnaast geven we u ook graag telefonisch advies. 

  Bedankt voor uw bezoek aan onze webshop, aarzel niet om ons te contacteren bij vragen.

  Veel paellaplezier!

  Blijf op de hoogte!

  Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van promoties en nieuwe producten!

  Nieuwsbrief