Weetjes en woordenschat

  Pa' Ella

  Paella is een gerecht met een lange geschiedenis, zoveel is zeker.

  Over de herkomst van het woord "paella" is er minder eensgezindheid. Er zijn verschillende theorieën. We besparen u een geschiedenisles en houden het bij de weinig waarschijnlijke, maar alleszins meest romantische theorie:

  Die zegt dat een paella bereid werd door een verliefde man voor zijn verloofde. "Voor haar" dus, in het Spaans "para ella", of kortweg... Paella!

  In elk geval is het zo dat paella in Spanje dikwijls door mannen klaargemaakt wordt, op zondag of bij feestelijke gelegenheden. Een beetje te vergelijken met de BBQ bij ons. Zolang er niet teveel groentjes gesneden moeten worden :-)

  Over ons

  Onze webshop bestaat intussen al bijna 8 jaar en spitst zich volledig toe op paellamateriaal.

  We bieden een ruim en zeer kwalitatief assortiment paellapannen, gasbranders en toebehoren van de gerenommeerde Spaanse producent El Cid. Aangevuld met enkele onmisbare ingrediënten.

  Onze troef? We hebben zelf een passie voor paella! We verzorgen al vele jaren paellacatering en geven paellaworkshops. 
  Die ervaring gebruiken we om onze klanten te adviseren bij de aankoop van materiaal. Dat doen we via de uitgebreide keuzehulp/FAQ op deze website of telefonisch. Maar ook in ons afhaalpunt in Leuven kan u op afspraak terecht voor advies en kan u al onze producten komen bekijken. 

  Bedankt voor uw bezoek aan onze webshop, aarzel niet om ons te contacteren bij vragen.

  Veel paellaplezier!

  Blijf op de hoogte!

  Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van promoties en nieuwe producten!

  Nieuwsbrief