Weetjes en woordenschat

    Paellaliteratuur

    Meer weten over paella? Daarvoor kan je natuurlijk 'googlen' en op die manier een heleboel informatie terugvinden. Een beetje selectief zijn, is natuurlijk nodig om het kaf van het koren te scheiden :-)

    Voor wie liever een ouderwets boek vastneemt, hierbij 2 suggesties:

    Paella – Alberto Herraiz
    Alberto Herraiz is afkomstig uit Cuenca (Castilla-La Mancha) waar zijn ouders een restaurant hadden. Nadien verhuisde hij naar Parijs waar hij het succesvolle restaurant Fogón startte, met één specialiteit … Paella!

    In dit boek kom je alles te weten over paella, haar ingrediënten en bereiding. Het bevat uiteraard ook een heleboel paellarecepten.Opgelet: de recepten zijn nogal gastronomisch van aard, maar ook de gelegenheidskok kan er op zijn minst heel wat inspiratie uit opdoen!

    Arroz – Ivo Hermans
    Het verhaal van paella, op een eigenzinnige manier verteld door de Belgische auteur en Spanje liefhebber Ivo Hermans. Met geschiedenis, weetjes, recepten, enz.

    Over ons

    Onze webshop bestaat intussen al bijna 8 jaar en spitst zich volledig toe op paellamateriaal.

    We bieden een ruim en zeer kwalitatief assortiment paellapannen, gasbranders en toebehoren van de gerenommeerde Spaanse producent El Cid. Aangevuld met enkele onmisbare ingrediënten.

    Onze troef? We hebben zelf een passie voor paella! We verzorgen al vele jaren paellacatering en geven paellaworkshops. 
    Die ervaring gebruiken we om onze klanten te adviseren bij de aankoop van materiaal. Dat doen we via de uitgebreide keuzehulp/FAQ op deze website of telefonisch. Maar ook in ons afhaalpunt in Leuven kan u op afspraak terecht voor advies en kan u al onze producten komen bekijken. 

    Bedankt voor uw bezoek aan onze webshop, aarzel niet om ons te contacteren bij vragen.

    Veel paellaplezier!

    Blijf op de hoogte!

    Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van promoties en nieuwe producten!

    Nieuwsbrief