Weetjes en woordenschat

  Arroz con cosas

  Arroz con cosas, letterlijk vertaald “rijst met dingen”, is de wat neerbuigende benaming voor een "paella" waarin teveel en/of heel veel verschillende ingrediënten gebruikt worden.

  Bij de “paella mixta”, zoals die bij ons dikwijls geserveerd wordt, komt dat wel eens voor. Soms zelfs in die mate dat de protagonist van het gerecht (= el arroz, por supuesto!) nog amper zichtbaar is. 

  Opgelet: voor Spaanse paellaliefhebbers is paella een serieuze aangelegenheid, ze kunnen heel gepikeerd reageren als aan een schotel, zoals afgebeeld op deze foto, de benaming "paella" wordt gegeven :-)!

  Misschien is het wat te vergelijken met het gedacht van fiere Italianen over de Belgische spaghetti "bolognaise"...

  Over ons

  Onze webshop bestaat intussen al bijna 8 jaar en spitst zich volledig toe op paellamateriaal.

  We bieden een ruim en zeer kwalitatief assortiment paellapannen, gasbranders en toebehoren van de gerenommeerde Spaanse producent El Cid. Aangevuld met enkele onmisbare ingrediënten.

  Onze troef? We hebben zelf een passie voor paella! We verzorgen al vele jaren paellacatering en geven paellaworkshops. 
  Die ervaring gebruiken we om onze klanten te adviseren bij de aankoop van materiaal. Dat doen we via de uitgebreide keuzehulp/FAQ op deze website of telefonisch. Maar ook in ons afhaalpunt in Leuven kan u op afspraak terecht voor advies en kan u al onze producten komen bekijken. 

  Bedankt voor uw bezoek aan onze webshop, aarzel niet om ons te contacteren bij vragen.

  Veel paellaplezier!

  Blijf op de hoogte!

  Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van promoties en nieuwe producten!

  Nieuwsbrief