STAP 4: Welk type gasbrander kies ik best?

  Er zijn 4 types gasbranders:

  Een klassieke gasbrander is zeer kwalitatief en perfect geschikt voor buitengebruik. 

  Een extra krachtige gasbrander is 1) ruim 20% krachtiger dan de klassieke gasbrander en 2) veel gemakkelijker in gebruik omdat de minimumstand wordt bereikt door de knop volledig naar links te draaien terwijl bij de klassieke gasbrander de vlam dooft als de knop volledig naar links is gedraaid (waardoor je de vlam in het oog dient te houden om een lage stand te bereiken omdat het vuur uitgaat als je wat te ver draait).

  Een beveiligde gasbrander beschikt over een thermische beveiliging en is daardoor gecertificeerd voor binnengebruik. Daarnaast beschikt ze over dezelfde 2 voordelen als de extra krachtige gasbrander.

  Een professionele gasbrander is ontworpen voor intensief gebruik. Het is een beveiligde gasbrander met dikker staal en een nog iets eenvoudigere en robuustere bediening. Deze laatste zijn enkel op bestelling verkrijgbaar.

  Over ons

  Onze webshop bestaat intussen bijna 10 jaar en spitst zich volledig toe op paellamateriaal.

  Sinds kort beschikken we ook over een echte etalage, na de opening van onze splinternieuwe winkel in Leuven!

  We bieden een ruim en zeer kwalitatief assortiment paellapannen, gasbranders en toebehoren van de gerenommeerde Spaanse producent El Cid. Aangevuld met enkele onmisbare ingrediënten.

  Onze troef? We hebben zelf een passie voor paella! We verzorgen al vele jaren paellacatering en geven paellaworkshops aan een specifiek hiervoor ontworpen kookeiland. Meer info vindt u op onze cateringwebsite www.socarrat.be.

  Die ervaring gebruiken we om onze klanten te adviseren bij de aankoop van materiaal. Als onze winkel te veraf gelegen is kan u terecht op de uitgebreide keuzehulp/FAQ op deze website. Daarnaast geven we u ook graag telefonisch advies. 

  Bedankt voor uw bezoek aan onze webshop, aarzel niet om ons te contacteren bij vragen.

  Veel paellaplezier!

  Blijf op de hoogte!

  Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van promoties en nieuwe producten!

  Nieuwsbrief