Paella-ingrediënten

  Andere smaakmakers

  De smaakmakers hebben we eigenlijk allemaal al overlopen: de caldo, de kruiden, de sofrito of salmorreta, de smaak van de schaaldieren, het vlees, ...

  Maar een kleine touch kan een recept nog een tikkeltje extra geven. Wat dat precies kan zijn, hangt af de soort paella, van welke de basisingrediënten zijn.

  Enkele voorbeelden: een takje rozemarijn in een paella met vlees, wat aioli (lookmayonaise) bij een paella negra, wat fijngesneden pijpajuin voor een kleine crunch, zelfgemaakte pesto bij een vegetarische paella, wat truffel- of truffelolie in een paella met boschampignons en eend, enkele mini-inktvisjes krokant bakken en apart houden om aan het einde bovenaan te dresseren, ...

  Het is duidelijk... met paella kan je eindeloos experimenteren :-)!

  Over ons

  Onze webshop bestaat intussen bijna 10 jaar en spitst zich volledig toe op paellamateriaal.

  Sinds kort beschikken we ook over een echte etalage, na de opening van onze splinternieuwe winkel in Leuven!

  We bieden een ruim en zeer kwalitatief assortiment paellapannen, gasbranders en toebehoren van de gerenommeerde Spaanse producent El Cid. Aangevuld met enkele onmisbare ingrediënten.

  Onze troef? We hebben zelf een passie voor paella! We verzorgen al vele jaren paellacatering en geven paellaworkshops aan een specifiek hiervoor ontworpen kookeiland. Meer info vindt u op onze cateringwebsite www.socarrat.be.

  Die ervaring gebruiken we om onze klanten te adviseren bij de aankoop van materiaal. Als onze winkel te veraf gelegen is kan u terecht op de uitgebreide keuzehulp/FAQ op deze website. Daarnaast geven we u ook graag telefonisch advies. 

  Bedankt voor uw bezoek aan onze webshop, aarzel niet om ons te contacteren bij vragen.

  Veel paellaplezier!

  Blijf op de hoogte!

  Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van promoties en nieuwe producten!

  Nieuwsbrief