Paella-ingrediënten

  Verduras - Groenten

  Ook vegetarische paellas kunnen natuurlijk overheerlijk zijn!

  Voldoende groenten gebruiken; is een must en daar zijn de mogelijkheden natuurlijk eindeloos: (punt)paprika, pimiento del piquillo, asperges, raapjes, bloemkool (heerlijk als die bij de start even wordt gekleurd in de olijfolie), champignons (shiitake is een goede keuze in paella), ...

  Bij een vegetarische paella zijn de smaakmakers zo mogelijk nog belangrijker. Maak een stevige groentebouillon, gebruik salmorreta en kruiden zoals rozemarijn en voeg een beetje pit toe met wat cayennepeper, ... kortom gebruik je creativiteit!

  Over ons

  Onze webshop bestaat intussen bijna 10 jaar en spitst zich volledig toe op paellamateriaal.

  Sinds kort beschikken we ook over een echte etalage, na de opening van onze splinternieuwe winkel in Leuven!

  We bieden een ruim en zeer kwalitatief assortiment paellapannen, gasbranders en toebehoren van de gerenommeerde Spaanse producent El Cid. Aangevuld met enkele onmisbare ingrediënten.

  Onze troef? We hebben zelf een passie voor paella! We verzorgen al vele jaren paellacatering en geven paellaworkshops aan een specifiek hiervoor ontworpen kookeiland. Meer info vindt u op onze cateringwebsite www.socarrat.be.

  Die ervaring gebruiken we om onze klanten te adviseren bij de aankoop van materiaal. Als onze winkel te veraf gelegen is kan u terecht op de uitgebreide keuzehulp/FAQ op deze website. Daarnaast geven we u ook graag telefonisch advies. 

  Bedankt voor uw bezoek aan onze webshop, aarzel niet om ons te contacteren bij vragen.

  Veel paellaplezier!

  Blijf op de hoogte!

  Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van promoties en nieuwe producten!

  Nieuwsbrief